ADP
flow-image

The Total Economic Impact™ i ADP Global Payroll

Denne rapporten er publisert av ADP

Lønnsutbetaling er en nøkkelfunksjon for alle organisasjoner, men for store, internasjonale selskaper har prosessen blitt stadig mer kompleks, som krever at organisasjoner må holde tritt med skiftende forskrifter og lokal lovgivning, administrere en rekke HR-administrasjon plattformer og sikre at lønnsutbetalinger behandles nøyaktig og i tide.ADP ga Forrester Consulting i oppdrag å gjennomføre en total Economic Impact™ (TEI) studie og undersøke den potensielle avkastningen på investeringen (ROI) bedrifter kan realisere ved å innføre ADP Global Payroll. Formålet med denne studien er å gi leserne et rammeverk for å evaluere den potensielle økonomiske effekten av ADP Global Payroll i sine organisasjoner.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Produksjon, Prosjekthåndtering, ERP, Nettsky, Forsikring, Lønninger, Inntekter, Utgifter, Ansatte, Rekruttering, Miljø, Regnskap