Anaplan
flow-image

8 tegn på at organisasjonen din har vokst utover sine økonomiske planleggings, budsjetterings og prognose prosesser

Denne rapporten er publisert av Anaplan

CFO-ens rolle blir stadig viktigere. Men nyere forskning viser at det er en frakobling mellom det arbeidsfinansierings teamene gjør og de utøvende forventningene – Økonomiavdelingen forventes å ha betimelig og relevant innsikt i virksomheten for å kunne støtte opp under beslutningsprosessen.Å gi mer støtte for avansert beslutningstaking begynner med en gjennomgang av dagens systemer og prosesser som støtter økonomisk planlegging og analyse (FP&A). Hvis dine FP&A-prosesser støttes av regneark eller et eldre system, vil denne artikkelen hjelpe deg med å avdekke ineffektiviteten i planleggingsprosessen din.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Finans og regnskap, Databehandling i nettskyen, Lønn og HR-programvare, Regnskapsprogramvare for små bedrifter, Forsyningskjedehåndtering, Produksjon, iXBRL, Dokumenthåndtering, Prosjekthåndtering, Tilsyn, Finansielt regnskap, Sarbanes Oxley-overholdelse, ERP, Nettsky ERP, Nettsky