Board
flow-image

CFO-er: Arkitekter av det digitale styrerommet

Denne rapporten er publisert av Board

Etterhvert som datadrevet innsikt fører til en revolusjon i styrerommet, hva betyr dette for fremtiden for CFO-er og rollens strategiske betydning?Et digitalt styrerom, som gir verdifulle sanntidsdata og analyser, er nøkkelen til at en økonomisjef blir en strategisk forretningspartner.Styrets enhetlige plattform gjør det mulig for finansfagfolk å utvikle planer, budsjetter og prognoser med enkelhet; rapportere om ytelse og lønnsomhet; utføre simuleringer og scenarioanalyser; holde intern kontroll over avslutnings- og konsolideringsaktiviteter; og utgi og avsløre lovbestemte økonomiske rapporter.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Finansiell sikkerhet, Finansiell teknologi, Sikkerhetsløsninger, Risikobegrensning, Regnskapsprogramvare, Teknologisikkerhet, Nettskysikkerhet, Teknologitrender, Finansielle forpliktelser, Lønninger, Inntekter, Utgifter, Budsjettering, Prognoser