Box
flow-image

Box og ECM: Viktige integreringer som driver frem digital transformasjon

Denne rapporten er publisert av Box

Folk er livsnerven til enhver bedrift, og HR-avdelingen spiller en kritisk rolle i å ansette, lære opp og holde på denne svært verdifulle ressursen. Men til tross for avdelingens strategiske rolle, blir eldre verktøy og bunker med papir ofte brukt til å forberede, signere, handle på og administrere avtaler.Dette er langt fra å bare være et "back-office" problem. Nå som organisasjoner over hele verden jobber med å transformere seg digitalt, har HRs kontinuerlig tillit til manuelle prosesser en stor innvirkning – ikke bare på produktiviteten og medarbeideropplevelsen, men også på forretningsresultatene.Last ned denne e-boken nå for å få vite mer om hva bedriften din kan tjene på å automatisere livssyklusen til HR-dokumenter og flytte over prosessene dine til nettskyen.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier ERP, Nettsky, Ansatte, Opplæring, Arbeidsplass, Miljø, Regnskap, CRM, Virksomhet ressursplanlegging