Fujitsu
flow-image

Skjør til Smidig - Man må motstå usikkerheten som en adaptiv organisasjon

Denne rapporten er publisert av Fujitsu

Organisasjoner rundt om i verden prøver å holde tritt med det raske tempoet av endring i sin bransje. I mange tilfeller truer en kombinasjon av konkurrerende, økonomiske og sosiale forstyrrelser markedsposisjoner og eksistenser.Hvis denne endringen er den eneste konstanten, må tilpasningsevnen underbygge en "ny normal" – og hele tiden være i tankene dine, slik at du kan vokse og blomstre i fremtiden.To tredjedeler av bedriftsledere prøver å få en adaptiv fordel ved å forkaste sin transformasjonsstrategier. Organisasjoner som ble undersøkt i vår internasjonale "skjør til smidig" forskning forsøker å fremtidssikre organisasjonen sin gjennom større smidighet, fart og innovasjon. 64% av dem tar grep for å gjenoppbygge sin transformasjonsstrategi, for å sikre at de er relevante, konkurransedyktige og klare til å reagere i en svært forstyrret verden.Last ned rapporten og lær mer om hvordan du kan holde tritt som en adaptiv organisasjon.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Forsyningskjedehåndtering, Produksjon, ERP, Nettsky, Finansielle tjenester, Ansatte, Opplæring, Teknologiløsninger