Kepion
flow-image

Hva er Forretningssaken for nettskybasert finansiell rapportering/analyse?

Denne rapporten er publisert av Kepion

Hvis du ennå ikke er overbevist om at vi har nådd det sentrale vendepunktet der Ffinansvirksomhetene tar i bruk skybaserte applikasjoner – vel nå kan det hende du er det. Innføringen av skybaserte applikasjoner ble ytterligere validert av en nylig Gartner-forskningsrapport med tittelen "Finance Moving to the Cloud: The Steps to Take and the Benefits You Can Expect”. Gartner forventer seg at bruken av skybaserte eller SaaS-baserte applikasjoner vil øke fra 30% av det totale markedsforbruket i 2015 til 47% innen 2020 – og at nettskyen vil bli den dominerende distribusjonsmodellen på tvers av alle områder av applikasjoner for økonomistyring innen 2025.Les videre for å få vite mer om hvorfor finansvirksomheten går over til nettskybaserte applikasjoner.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Finansiell teknologi, Sikkerhetsløsninger, Regnskapsprogramvare, Strategisk planlegging og analyser