MarkLogic
flow-image

Data som et strategisk vekstaktiva i 2021

Denne rapporten er publisert av MarkLogic

I første kvartal 2021 undersøkte WBR Insights 100 Chief data Officers og lignende fra kjøpe-siden og selge-siden-bedrifter over hele Europa, for å finne ut mer om utfordringene de står overfor i 2021, på grunn av innvirkningen av COVID-19-pandemien og de innovative løsningene de setter på plass.Etter de økonomiske konsekvensene av krisen i 2008, fremskynder COVID-19 nå digital innføring. Pandemien har fungert som en test på robustheten til bedriftens digitale infrastruktur. Denne rapporten tar for seg det kapitalmarkedet og finansselskapene har blitt møtt med fra flere retninger, blant annet en bølge av nye reguleringer og stor markedsvolatilitet. Å gi en klar melding om at behovet for at bedrifter må ha sikre, nøyaktige, betimelige, fullstendige og konsekvente datasett har aldri vært større.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Tilsyn, ERP, Nettsky, Risikobegrensning, Finansielle tjenester, Forsikring, Inntekter, Miljø, Store data