Qlik®
flow-image

Beyond the Hype: Slik kan du dra nytte av kunstig intelligens i analyser

Denne rapporten er publisert av Qlik®

Kunstig intelligens blir stadig mer vanlig i produktene vi bruker og aktivitetene vi bedriver, noe som gjelder alt fra appene våre på arbeidsplassen til kundeopplevelser. Forhåpningene er store. Løftene er enorme. Potensialet er enormt. Men dagens realitet er langt mindre ekstraordinær. Med den typiske "black box"»-tilnærminger er skuffelse vanlig.Det trenger det ikke å være – i hvert fall ikke når det gjelder dataanalyse.Hva er nøkkelen til vellykket AI i analyser? Utvidet intelligens – en tilnærming som kombinerer det beste av maskinintelligens med menneskelig intuisjon for å kunne framskynde kunnskapen om når det er riktig å bruke de forskjellige tingene, finne nye og uventede oppdagelser og være en pådriver for datakompetanse for alle brukere, uavhengig av kompetansenivået. Last ned Beyond the Hype: Slik kan du dra nytte av kunstig intelligens i analyser: Hvordan AI-hypen overgår dagens virkelighet, Verdien av en utvidet intelligens tilnærming, Viktige hensyn å ta når du evaluerer AI i analyser.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier ERP, Nettsky, Finansiell teknologi, Regnskapsprogramvare, Finansielle forpliktelser, Lønninger, Inntekter, Utgifter, Budsjettering, Prognoser, Arbeidsplass, Miljø