Qlik®
flow-image

En moderne veiledning til dataanalyse: 7 måter å fremskynde forretningsinnsikt

Denne rapporten er publisert av Qlik®

I møte med dagens og morgendagens utfordringer har din organisasjon de dataanalyseverktøyene den trenger for at folk skal få den rette innsikten? Hvordan kan du hjelpe dem med å ta de beste beslutningene og drive frem konkurransefortrinn?Enten du er en BI-leder, forretningsanalytiker, IT-sjef eller en som er ny til data, kan Qlik dataanalyseløsninger bidra til at du kan iverksette smartere tiltak. I e-boken 7 Ways to Accelerate Business Insights, vil du lære mer om hvorfor det er så viktig å: Levere de riktige dataene til rett tid, Gi folk de beste BI-verktøyene for å få mest mulig ut av dataene deres, Bygge opp en datadrevet kultur med data kompetanse initiativer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Finans og regnskap, Databehandling i nettskyen, Lønn og HR-programvare, Regnskapsprogramvare for små bedrifter, Forsyningskjedehåndtering, Produksjon, iXBRL, Dokumenthåndtering, Prosjekthåndtering, Tilsyn, Finansielt regnskap, Sarbanes Oxley-overholdelse, ERP, Nettsky ERP, Nettsky, Inntekter, Ansatte, Opplæring, Miljø