Sage
flow-image

Hold deg oppdatert på ERP: Seriøse hensyn for en overgang til nettskyen

Denne rapporten er publisert av Sage

Presset på bedrifter for å fremskynde prosessene sine for å holde tritt med den økende hastigheten på virksomheten er konstant. Å komme i bakkant av teknologikurven er en ugunstig posisjon å være i, spesielt når nye teknologier sprer seg så raskt. Nettskyteknologi er et godt eksempel på dette, og ettersom Aberdeen-forskningen har vist at lokale lisensierte ERP-systemer (Enterprise resource Planning) gir tilgang til stadig flere nettskybaserte løsninger.Men før du gjennomfører noen teknologiendringer er det noen bekymringer som bedriftene må vurdere, og hver bedrift må vurdere sin posisjon og strategi basert på sine egne omgivelser. Legitime spørsmål oppstår når det gjelder hvor oppdatert en organisasjon må være og hva som er den beste måten å oppnå dette målet på; ikke alle er enige i at man bør være den første til å ta i bruk ny teknologi. Bør bedrifter fremtvinge teknologiendringer i organisasjonen selv om innlemmelsen kommer i konflikt med etablerte prioriteringer? Vil opplæring være nødvendig for å sikre organisatorisk beredskap, spesielt ved store endringer? Garanterer tilpasningsnivået for ERP en grundig evaluering av en ny utgivelse for å sikre at det ikke oppstår noen problemer, noe som kan føre til en forsinkelse i innføringen? Er en hybrid tilnærming et levedyktig alternativ?Last ned nå for å få vite mer!

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Databehandling i nettskyen, Produksjon, ERP, Nettsky ERP, Nettsky, Opplæring, Miljø, Virksomhet ressursplanlegging