Sage
flow-image

De to typene av forretningsintelligens

Denne rapporten er publisert av Sage

Hva slags informasjon trenger de ansatte i en organisasjons for å kunne utføre jobben sin på best mulig måte? Generelt sett, bedriftsledere og ledere er ute etter å samle inne strategisk informasjon, analysere den, overveie den nøye på grunnlag av sin egen kunnskap, og deretter ta det som ofte er vidtrekkende beslutninger.Ikke-ledelsesmessige ansatte, på den annen side, drar mest nytte av oppgavespesifikk informasjon, detaljer som vil hjelpe dem å utføre individuelle forretningsoperasjoner på den mest effektive måten mulig. To ulike grupper; to forskjellige typer informasjon. Begge gruppene trenger forretningsintelligens. Så hvorfor er det slik at over 65% av alle organisasjoner bare har implementert strategiske "business Intelligence" -løsninger, som effektivt hjelper deres bedriftsledere og ledere, men etterlater alle andre ute i kulden?Denne artikkelen vil ta for seg opprinnelsen til forretningsintelligens; hvordan den startet og hvorfor det nesten umiddelbart ble det eksklusive domenet til organisasjonsledelsen. Denne artikkelen vil også se nærmere på behovet for "operativ forretningsintelligens", inkludert de unike egenskapene som tilbys av denne typen BI-løsninger.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier ERP, Sikkerhetsløsninger, Teknologitrender, Ansatte, Teknologiløsninger, Nettverk og kommunikasjon, IT-produkter og anmeldelser, IT-tjenester, IT-planlegging og håndtering, Virksomhet ressursplanlegging, Store data