UKG
flow-image

Detaljhandel smiler og rynker på pannen: Frigjøring av inntektspotensiale ved hjelp av dataanalyser

Denne rapporten er publisert av UKG

For forhandlere kan det å bruke dataanalyser for å justere arbeidsressurser etter kundenes behov ha stor innvirkning på salgsinntekter og lønnsomheten. Analyseverktøy har raskt gått fra å bare være for regnskapsavdelinger til frontlinje driftsledere i detaljhandelen. I den raske, komplekse verden av moderne flerkanals detaljhandel, kan analyseverktøy levere de objektive bevisene som kreves for å raskt og nøyaktig kunne ta operative forbedringsbeslutninger. Ved raskt og enkelt gjøre store mengder ukommunikative rådata om til visualiseringer, kan ledere gjennomføre handlingene som kreves for å løse problemer og være en pådriver for kontinuerlig forbedring.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Finansiell teknologi, Regnskapsprogramvare, Finansielle forpliktelser, Lønninger, Inntekter, Utgifter, Budsjettering, Prognoser