webexpenses
flow-image

Et globalt problem: Den endrede naturen av utgiftssvindel

Denne rapporten er publisert av webexpenses

Jo mer informasjon vi har om en risiko, jo bedre er vi i stand til å håndtere den.Ved å foreta en vurdering av et problem kan vi utvikle effektive strategier for å redusere trusler og fjerne farer. Det betyr at de største risikoene for en bedrift er på de områdene hvor vi har minst kunnskap.Dette er det som har gjort det mulig for medarbeider utgiftssvindel å bli en global utfordring for våre bedrifter.Det er anslått at en gjennomsnittlig bedrift taper fem prosent av sin årlige omsetning på svindel, som utgjør et globalt tap på 2.9 milliarder dollar hvert år. The Association of Certified Fraud Examiners identifiserer lønnssvindel, inkludert medarbeiderutgifter, som den største årsaken.Last ned denne rapporten for å få vite mer!

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Sikkerhetsløsninger, Teknologitrender, Finansielle tjenester, Livrenter, Kommersiell bankvirksomhet, Kommersielt utlån, Forsikring, Pensjon, Verdipapirer og investeringer, Teknologiløsninger, Nettverk og kommunikasjon, IT-produkter og anmeldelser, IT-tjenester, IT-planlegging og håndtering, Virksomhet ressursplanlegging, Store data