Zscaler
flow-image

Zscaler Privat Access som et alternativ til VPN

Denne rapporten er publisert av Zscaler

I nesten 30 år nå har bedrifter brukt VPN-er for å koble eksterne brukere til det interne LAN-nettverket sitt. Men måten brukerne jobber på har endret seg. De kan nå bruke nettskyen til å koble seg til et hvilket som helst program, på hvilken som helst enhet og fra hvor som helst – uten behov for en VPN.Vi lever nå i en verden av nettsky og mobilitet, men mange organisasjoner prøver fortsatt å gi sikker ekstern tilgang til programmer ved hjelp av nettverksikkerhetsløsninger som VPN. Det er på tide å ta i bruk en moderne, skalerbar tilnærming – en som gir sikker ekstern tilgang til private programmer i nettskyen og datasenteret.Dette løsningsforslaget forklarer hvorfor det er på tide å vurdere et nytt alternativ til din VPN for ekstern tilgang.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Finans og regnskap, Databehandling i nettskyen, Lønn og HR-programvare, Regnskapsprogramvare for små bedrifter, Forsyningskjedehåndtering, Produksjon, iXBRL, Dokumenthåndtering, Prosjekthåndtering, Tilsyn, Finansielt regnskap, Sarbanes Oxley-overholdelse, ERP, Nettsky ERP, Nettsky, Nettskysikkerhet, Ansatte, Miljø