Zscaler
flow-image

Topp 4 fallgruver du bør unngå når du distribuerer Office 365

Denne rapporten er publisert av Zscaler

Man kan ikke benekte at Office 365 er en viktig ting. Det er en stor del av Microsoft Intelligent Cloud-strategien. Det er stort når det gjelder brukerbasen dens. Og det har stor innvirkning på nettverket ditt. Fullt utplassert vil Office 365 raskt bli din største forbruker av båndbredde og en dreper av brannmurer.Office 365 er ulik alle andre SaaS-apper, og selv med nøye planlegging kan man med stor sikkerhet si at distribusjonen ikke alltid er like enkel. For å hjelpe deg på veien til suksess, har dette whitepaper sammenfatter en oversikt over de vanligste feilene bedrifter gjør før distribusjon – og hva du kan gjøre for å unngå dem.Last ned dette whitepaper-dokumentet for å få vite mer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Finans og regnskap, Databehandling i nettskyen, Lønn og HR-programvare, Regnskapsprogramvare for små bedrifter, Forsyningskjedehåndtering, Produksjon, iXBRL, Dokumenthåndtering, Prosjekthåndtering, Tilsyn, Finansielt regnskap, Sarbanes Oxley-overholdelse, ERP, Nettsky ERP, Nettsky